Lämna ändringsförslag

Västerhus

Banvaktsstuga, kvar 2011
(Mellansel)–Örnsköldsvik
555 Västerhus 1959. "Bilden tillhör Arkiv Digital (www.arkivdigital.se) och är en digitalfotograferad* bild. Arkiv Digital har flera miljoner liknande bebyggelsebilder från hela Sverige." Denna reklamtext är inlagd eftersom det är ett krav från Arkiv Digital för att bilden ska få användas. *) Uppgiften om digitalfotograferad bild är inte korrekt. Foto: Okänd.
555 Västerhus 1976. "Bilden tillhör Arkiv Digital (www.arkivdigital.se) och är en digitalfotograferad* bild. Arkiv Digital har flera miljoner liknande bebyggelsebilder från hela Sverige." Denna reklamtext är inlagd eftersom det är ett krav från Arkiv Digital för att bilden ska få användas. *) Uppgiften om digitalfotograferad bild är inte korrekt. Foto: Okänd. Foto: Okänd.
555 Västerhus 1983. "Bilden tillhör Arkiv Digital (www.arkivdigital.se) och är en skanning av en provkopia (råkopia). Arkiv Digital har flera miljoner liknande bebyggelsebilder från hela Sverige." Denna reklamtext är inlagd eftersom det är ett krav från Arkiv Digital för att bilden ska få användas.  Foto: Okänd.
555 Västerhus den 5 september 2011. Foto: Sune Näslund.

1930 föreslagen bli ombyggd från ett rum och kök till två rum och kök.

Tillbyggd åt höger.

Kilometertal

754,787

Nummer

555

Socken

Själevad

Kommun

Örnsköldsvik

Län

Västernorrland

Ändringsförslag till objektet Västerhus

Namn
Objekttyp
Status
Kilometertal
Signaturer
Nummer
Socken
Kommun
Län
Byggd
Såld
Koordinater RT 90
Text
Banvakter
Meddelande /
Övriga ändringsförslag
Namn*
E-postadress*
Telefon*
Skriv följande bokstäver i omvänd ordning: 1cp8xa